- Kjøp disse aksjene når markedet snur

JP Morgan trekker frem flere utbombede aksjer på Oslo Børs de anbefaler kjøp av når markedet snur.

JP Morgan - Foto: Øystein Schmidt

Ifølge JP Morgan sitter oljeservice-selskapene på feil ende av de to temaene som preger bransjen: investeringsrasjonering hos oljeselskapene og kostnadsdeflasjon, melder TDN Finans.Ingen av temaene er uttømt, mener meglerhuset. En videre svekkelse er tydelig  priset inn i aksjene, heter det i en oppdatering. Det er likevel en risiko for ytterligere estimatnedjusteringer i sektoren,. Det kan også blir mer finansielt stress og behov for henting av kapital, skriver JP Morgan,JP Morgan foretrekker ifølge TDN Finans selskaper med lite eiendeler og eksponering mot mer motstandsdyktige investeringssykler og regioner, som Midtøsten. Offshore-fokuserte selskaper med mye eiendeler, og særlig de med balanserisiko, bør man styre unna, er anbefalingen. Subsea 7, Aker Sulutions og TGS trekkes frem som aksjer man kan gå inn i dersom markedet snur.