Oljegründere gleder seg over lav oljepris

- Vi er vel de eneste her på Forus som synes at lav oljepris er br.

Mens oljeprisen stuper videre, har gründerne Helge Hustoft og Martin Lingsten i selskapet Dwellop sikret seg en avtale på flere hundre millioner kroner i Midtøsten, skriver DN.- Vi er vel de eneste her på Forus som synes at lav oljepris er bra, sier Hustoft til avisen.En ny storordre med det London-noterte Abu Dhabi-selskapet Gulf Marine Services gjør at Hustoft og Dwellop er stadig mer optimistiske.- Tidligere brydde ikke oljeselskapene seg om hva ting kostet. Nå er de på jakt etter å kutte kostnader, og det har åpnet et stort nytt marked for oss, sier han til DN.Selskapets produkt, som er en flyttbar boreinnretning som fraktes på skip og jekkes over på faste installasjoner, har bare blitt mer konkurransedyktig i forhold til jack-up rigger i kjølvannet av oljeprisfallet.