Sisseners shorte-kandidat har stupt 90 prosent

Til tross for et fall på 90 prosent er ikke bunnen nådd, tror Jan Petter Sissener.

Jan Petter Sissener og hans forvaltere har en lengre periode vært negative til oljeservicesektoren. Ifølge DN har Sisseners Canopus-fond tjent gode penger på å shorte. Sissener har blant annet shortet National Oilwell Varco, TGS-Nopec og Seadrill,– Hvor mye har dere tjent på disse shortposisjonene?– Hva kan det være? Det er i alle fall mye. Seadrill har snart falt 90 prosent siden vi gikk short og National Oilwell 50 prosent, tenker Sissener høyt.Han kan ikke si nøyaktig hvor mye av avkastningen som stammer fra shortingen.Forvalteren tror Seadrill fortsatt har et stykke igjen før bunnen er nådd, skriver avisen.Her var Sissener gjest i HegnarTV 1. september 2014