Ulltveit-Moe: - Jeg ser vel ikke så smart ut

- Det ville vært verre om jeg var i olje/offshore, sier Jens Ulltveit-Moe.

Stillbilde fra Hegnar SommerTV

Finansene til Jens Ulltveit-Moe (73) har fått svi på grunn av nedturen i solenergiselskapet REC Silicon, samt store tap på produksjon av bioetanol i Brasil.Ifølge DN anslår han selv gjelden i eget konsern Umoe til omtrent 2,5 milliarder kroner:– Og den har jeg overhodet ingen problemer med å betjene, sier han.REC har gått riktig dårlig, innrømmer investoren.– Jeg er faktisk veldig godt fornøyd med min satsing både på bioetanol og sol, for dette har et betydelig oppsidepotensial, sier han.Investoren forbereder seg på «uværet vi har foran oss».– Det er åpenbart at det blir tøffere særlig for olje og gassnæringen. For to år siden så jeg veldig dum ut som solgte meg ut av olje og offshore og puttet pengene i fornybar. Jeg ser vel ikke så smart ut med mine fornybarinvesteringer nå heller, men det ville vært verre om jeg var i olje/offshore, sier Ultveit-Moe til DN.