- Useriøst fra Jens Ulltveit-Moe

Olje- og energiminister Tord Lien mener utspill fra Jens Ulltveit-Moe er useriøst.

Investor Jens Ulltveit-Moe uttalte i fjor at det vil være tapsprosjekt å bore i Barentshavet. Olje- og energiminister Tord Lien (Frp) mener slike utspill er useriøse, skriver DN.– Det er jo ingen som står og kaster terning når de lurer på om de skal søke på arealer i Barentshavet. Jeg lurer fortsatt på om Jens Ulltveit-Moe har klart å tape mer penger på fornybar energi enn han har tjent på olje og gass. Det svaret har jeg vel aldri fått, sier Lien.- (..) Du får ikke meg til å sitte her og garantere at alt blir kjempelønnsomt. Det er helt useriøst. Det er akkurat like useriøst å garantere at alt blir ulønnsomt, sier olje- og energiministeren til avisen.Ulltveit-Moe står fast på at oljeboring i området vil være det samme som å tape penger.– Skal vi nå togradersmålet, vil oljeboring i Barentshavet være et tapsprosjekt, sier Ulltveit-Moe til DN.