- En bekymringsverdig indikator for oljeetterspørselen

Det flyter over.

Energi

Oljeprisene snur nedover tirsdag ettermiddag.Brent oktober-olje faller 1,2 prosent til 41,62 dollar fatet, mens WTI-oljen er ned 1,8 prosent til 39,35 dollar fatet.- Vi ser et klart, nedadgående momentum i markedet i øyeblikket, sier sjefstrateg Michael McCarthy hos CMC Markets i Sydney til Bloomberg.Han peker på vedvarende bekymringer for tilbudssiden.- Det er mye snakk om at det flyter over på produktsiden istedenfor på oljesiden, og dette er en bekymringsverdig indikator for etterspørselen etter råolje, istemmer oljeanalytiker Frank Klumpp hos Stuttgart-baserte Landesbank Baden-Württemberg overfor Reuters.Senior energiøkonom Hans van Cleef i Abn Amro påpeker at spekulanter bygger opp store short-posisjoner, slik DNB-analytiker Torbjørn Kjus var inne på før helgen. 

oljeprisen
oljelagre
Nyheter
Energi