Spår høyere oljepriser denne høsten

Opec-president og energiminister i Qatar, Mohammed al Sada, mener den siste tids fall i oljeprisen kun er midlertid.

Energi

Opec-president og energiminister i Qatar, Mohammed al Sada, spår en økning i oljeetterspørselen i tredje og fjerde kvartal, melder Bloomberg News, ifølge TDN Finans.Han tror også at prisene vil øke i de senere delene av andre halvår, og mener at oljeprisfallet den seneste tiden kun er midlertidig.Han forteller også til nyhetsbyrået at Opec vil holde uformelle møter under internasjonalt energiforum i 26-28 september 2016 i Alger.Brent-oljen er mandag morgen opp 1,42 prosent til 44,90 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 1,51 prosent til 42,43 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 43,89 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.

olje
oljeprisen
qatar
Nyheter
Energi