Oljeprisen gjorde et hopp torsdag ettermiddag etter at  viste et fall i oljelagrene på hele 14,5 millioner fat i uken frem til 2. september.Forventningen var en liten oppgang.Ifølge CNBC var , men lagrene på 511,4 millioner fat er likevel på historisk høye nivåer på denne tiden av året.Brent november-olje endte opp 4,2 prosent til 49,99 dollar i torsdagens handel i London, etter å ha vært oppe i 50,14 dollar fatet på det høyeste.WTI-oljen steg 4,7 prosent til 47,27 dollar fatet.Fredag morgen sørger gevinstsikring for å sende prisene nedover igjen.- Intet fundamentalt skiftBrent-oljen faller 0,5 prosent til 49,50 dollar, mens WTI-oljen er ned 0,4 prosent til 47,19 dollar fatet.Tradingsjef Mark Anderle i TAC Energy mener gårsdagens lagertall ikke representerer et fundamentalt skift.- Det trengs reduksjoner som dette i mer enn én måned for at vi skal komme tilbake til de nivåene vi var på for ett år siden, sier han til Wall Street Journal ifølge TDN Finans.Råvareanalytiker Hong Sung Ki i Samsung Futures karakteriserer sjansene som små for en frysavtale mellom OPEC og Russland.- De kan imidlertid få i stand en delvis avtale som legger et tak på produksjonen, som tilfredsstiller land som arbeider for å gjenopprette sin produksjon, sier han til Bloomberg.