Subsea 7 og Kjell Inge Røkke-dominerte Aker Solutions skal ifølge Upstreams ikke navngitte kilder være blant budgiverne når Reliance i India starter arbeidet med å utvikle henholdsvis R-series-gassfeltet og et satellittprosjekt på dypt vann i Blokk D6 på landets østkyst, melder TDN Finans. Subsea 7 sies å være blant budgiverne for SURF-kontrakten. Technip, McDermott, Saipem, Allseas og Emas Chiyouda Subsea skal kjempe om samme kontrakt. Kildene sier at Aker Solutions skal være blant budgiverne for undervannsproduksjonssystemer for ytterligere utvikling i D6. Kampen står mot FMC Technologies, One Subsea og GE Oil & Gas.      Ifølge avisen har det ikke blitt tatt noen investeringsbeslutning for feltene ennå. Reliance og feltpartnerne, BP og Niko Resources, har en pågående voldgiftssak med Indiske myndigheter rundt for lave gasspriser.Indiske myndigheter har foreslått et nytt regime for gasspriser på nye felt på dypt vann, men har sagt at dette er avhengig av at alle voldgiftssaker droppes eller bli avklart.