- Den som kutter taper

Wood Mackenzie-analytikeren mener at den som går med på å kutte i oljeproduksjonen implisitt går med på å tape.

Wood Mackenzie-analytikeren mener at den som går med på å kutte i oljeproduksjonen implisitt går med på å tape.
Energi

- Hvis de [oljeprodusentene] bare fortsetter å gjøre det de gjør vil tilbudsoverskuddet sannsynligvis forsvinne i løpet av 1. halvår 2017, sier analysesjef for olje/makro Ann-Louise Hittle i Wood Mackenzie. Hun mener det ikke er noen stor katastrofe om ikke Opec kommer frem til en avtale neste år, ettersom lave priser gjør mye av kutt-jobben. NB: Trykk play i videoruten over dersom ikke avspillingen av Ann-Louise Hittles kommentar til oljemarkedet, oljeprisen og et mulig Opec-kutt starter automatisk

oljeprisen
opec
produksjonskutt
produksjonsfrys
Nyheter
Energi