Prosafe går for halv maskin

Flåteutnyttelsen er på 52 prosent.

Prosafe hadde en flåteutnyttelse på 52 prosent i 3. kvartal, går det frem av en børsmelding.Safe Boreas fortsatte kontrakten med Repsol Sinopec i Storbritannia, og var i full drift gjennom kvartalet. Repsol Sinopec har utøvet den første 14-dagers opsjonen til rabattert rate.Safe Zephyrus startet på kontrakten med Aker BP i Norge sent i juli, og var i drift gjennom august og september.Safe Concordia og TSV-en Safe Scandinavia (tender support vessel) var i full drift med kontrakter for hhv. Statoil og Petrobras.Regalia opererte for Shell i Storbritannia fra starten av august til medio oktober.Safe Caledonia fullførte kontrakten med BP i august, og har ligget i opplag i Storbritannia siden.Safe Bristolia ligger i kaldt opplag i Norge etter en fullført 2-måneders kontrakt med BG Group sent i juli.Selskapet minner om at Safe Notos, Jasminia og Safe Hibernia er ikke inkludert i utnyttelsesgraden.Safe Notos er fortsatt i transit i Brasil, og skal etter planen påbegynne en kontrakt med Petrobras sent i november. Jasminia og Safe Hibernia ble i august solgt for skraping/gjenvinning i USA.