Russland vil delta på oljekutt-møte

Opec-land møtes i neste uke for å finne ut hvordan de skal implementere kuttavtalen. Også Russland vil være med.

Ministre fra Opec-landene Saudi-Arabia, Algerie, Gabon, Qatar og De forente arabiske emirater vil delta på en konferanse i Istanbul neste uke, melder TDN Finans.Der skal de diskutere hvordan de skal implementere kuttavtalen.Ifølge Venezuelas oljeminister, Eulogia del Pino, vil også Russlands oljeminister vil delta for å diskutere hvordan medlemmer utenfor gruppen kan delta.Brent-oljen er torsdag morgen ned 0,46 prosent til 51,62 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,48 prosent til 49,59 dollar fatet. Oljeprisen faller dermed litt tilbake etter at Brent-oljen onsdag endte på det høyeste nivået siden 9. juni, mens WTI-oljen ikke hadde vært høyere siden 29. juni.