Aker BP kjører på

Kjell Inge Røkkes oljeselskap setter opp farten.

Publisert 1. nov. 2016 kl. 10.59
Oppdatert 1. nov. 2016 klokken 11.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 120 ord

Aker BP setter etter fusjonen fart på tre av BP Norges større utbyggingsprosjekter - alle i milliardklassen.Sysla/offshore.no viser til selskapets kvartalspresentasjon, som toppsjef Karl Johnny Hersvik holdt mandag.På vestflanken av Valhall planlegger Aker BP konseptvalg i 2017 for et felt som ifølge Oljedirektoratet har et potensial på 250 millioner fat. På Hod-feltet samler selskapet nå inn seismikk med tanke på en potensiell gjenutvikling.- Aker BP tror på betydelig oppsidepotensial i Valhall- og Hod-området, sa Hersvik ifølge nettstedet i presentasjonen.I tilknytning til Skarv-feltet forteller Aker BP om testproduksjon fra Snadd i 2016, og at selskapet er i samtaler med myndighetene om en forlengelse til 2017. En PUD (plan for utbygging og drift) kan ifølge presentasjonen leveres inn så tidlig som i 2. halvår 2017.