- Norsk oljebransje kan gå på billigsalg

Amerikanske og internasjonale oppkjøpsfond er interessert i den norske olje- og gassindustrien, tror professor.

Energi

Harvard-professorer Guhan Subramanian mener norsk oljebransje kan gå på billigsalg til utlandet, skriver DN. Han slår fast at amerikanske og internasjonale oppkjøpsfond er interessert i den norske olje- og gassindustrien, samt bransjene som er skapt i kjølvannet av oljen: Leverandørindustrien og oppstartselskaper- Skandinavia og skandinaviske selskaper representerer vekstmuligheter for mange amerikanske selskaper, sier han.Professoren sier at den amerikanske økonomien nå er svært moden. - Med mindre vår nye president klarer å levere den fire prosents årlige veksten han lover må amerikanske oppkjøpsfond se til utlandet, sier han.

Nyheter
Energi