Lundin øker reserveanslagene

Oppjusteringen drives hovedsakelig av selskapets to største eierandeler, Johan Sverdrup og Edvard Grieg. 

Energi

I en melding gjengitt av TDN Finans torsdag opplyser det svenske oljeselskapet at anslaget for beviste og sannsynlige reserver økes til 743,5 millioner fat oljeekvivalenter ved utgangen av 2016.Det er en økning på 58,2 millioner fat fra tidligere estimater.Når det gjelder kjempefeltet Johan Sverdrup, så er oppjusteringen er resultat av bedre reservoar-forståelse, og for Edvard Grieg-feltet viser boreresultater at det kan tyde på mer olje i den vestlige delen av feltet enn det som har vært antatt.Lundin har også oppjustert reserveestimatene for Alvheim-feltet. Selskapet opplyser videre at produksjonen i 2016 var på 72.600 fat oljeekvivalenter pr dag.

lundin petroleum
edvard grieg-feltet
johan sverdrup
alvheim
Nyheter
Energi