Wentworth Resources gir gass i Afrika

Selskapet er klart til å levere.

Wentworth Resources melder om et resultat før og etter skatt på minus 0,4 millioner dollar i 4. kvartal 2016, mot pluss 32,8 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble null, mot 0,19 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet i 4. kvartal 2015 var for øvrig preget av en tilbakeføring av utsatt skatt på 32,8 millioner dollar.Driftsresultatet i 4. kvartal 2016 ble minus 0,3 millioner dollar, mot minus 1,53 millioner dollar året før.De totale inntektene beløp seg til 2,7 millioner dollar, sammenlignet med 3,1 millioner dollar i 4. kvartal 2015.Økte produksjonenMnazi Bay-feltet i Tanzania produserte brutto 39,4 millioner standard kubikkfot (MMscf/d) i snitt per dag i 4. kvartal, opp fra 34,3 millioner i kvartalet før.Utvidelsen av enhetene fra væskeseparasjon og gassprosessering ved Mnazi Bay pågikk gjennom kvartalet, og full drift er ventet i 2. kvartal 2017.Styret skriver i rapporten at produksjonsfasilitetene nå er fullt investerte med en kapasitet på opptil 130 millioner standard kubikkfot gass per dag, og brønnenes leveringsevne ventes å støtte en betydelig økning i etterspørselen.Rapporten her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også