KjøpLogg inn

Maersk Oil kutter jobber i Danmark

Den danske delen av Maersk Oil annonserte tirsdag den siste delen av en organisatorisk restrukturering.

Publisert 25. april 2017 kl. 15.51
Oppdatert 25. april 2017 klokken 15.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord
Mærsk Drilling - bilde fra selskapets hjemmesider

Denne delen av restruktureringen innebærer ifølge selskapet å å flytte planleggings- og administrative oppgaver fra offshore til land, noe som gjør at teamene som jobber offshore skal kunne øke fokuset sitt på skape verdier fra sikre og effektive operasjoner.Det forventes at omorganiseringen vil føre til en reduksjon av opptil 16 jobber offshore.I januar ble den første fasen av omstruktureringen avsluttet, noe som ledet til en reduksjon av 123 stillinger på land. Totalt forsvinner dermed 139 stillinger i forbindelse med de organisatoriske endringene som ble varslet rett etter årsskiftet.