Deepsea Bergen - Foto: Odfjell

Vellykket brønn for Faroe Petroleum

Positive boreresultater for Faroe Petroleum og Point Resources.

Det færøyske oljeselskapet Faroe Petroleum er ute med resultater fra en avgrensningsbrønn på Brasse-feltet i Nordsjøen som selskapet eier 50/50 sammen med Point Resources.De foreløpige resultatene viser, basert på omfangsrike data, at det er truffet på olje i et sandrikt reservoar med svært god kvalitet, opplyser selskapet.Foreløpig analyse bekrefter den samme olje-vannkontakten sin i funnbrønnen 31/7-1 og sidesteget, og indikerer god trykk-kommunikasjon inne i reservoaret, heter det i meldingen fra selskapet.Partnerskapet til Faroe og Point Resources har nå forpliktet seg til å gjøre en produksjonstest (DST) blant annet for å søke videre bekreftelse av produktiviteten til brønnen.De to partnerne vil også snart ta en beslutning om det skal bores et mulig sidesteg på avgrensningsbrønnen.I tillegg skal lisenspartnerne bestemme seg for om de skal bore ytterligere en avgrensningsbrønn på Brasse senere i år, men det kommer an på hva den videre analysen av den nåværende brønnen sier, samt resultatene fra produksjonstesten.- Brasse er et betydelig prosjekt for Faroe og regionen, og det fremhever også Faroe’s evne til å fortsette å skape betydelig verdier gjennom lavkost-boring i våre kjerneområder, sier CEO i Faroe Petroleum, Graham Stewart i en kommentar.Det er Odfjell Drillings halvt nedsenkbare borerigg Deepsea Bergen som jobber på Brasse-feltet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også