Oljeprisene faller litt tilbake onsdag.Brent-oljen er onsdag morgen (08:05) opp 0,12 prosent til 49,55 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,15 prosent til 46,98 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 49,87 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Ettersom investorer fortsatte å vurdere tentative signaler på at amerikansk produksjon sakker av, tok den lengste oppgangen i oljeprisen på flere år en pause tirsdag,  skriver Wall Street Journal onsdag, ifølge TDN Finans. - Vi vil se capex-kutt dersom prisene forblir lave. Vi kommer til å begynne å miste rigger, sier direktør Rob Thummel i Tortoise Capital Advisors, ifølge Wall Street Journal.Investorer retter nå oppmerksomheten mot torsdagens rapport om oljeproduksjon og forsyningslagre fra amerikanske myndigheter. Ifølge fire anonyme russiske myndighetspersoner vil Russland holde seg til den nåværende Opec-avtalen, og vil motsette seg ethvert forslag om eventuelt dypere produksjonskutt, opplyser Bloomberg News.Det er Opec-møte senere denne måneden, og en av myndighetspersonene sier at ytterligere kutt så tidlig etter avtalen vil sende feil signal til markedet, ifølge Bloomberg.