Aker Solutions-sjefen varsler nye kutt

Men det dreier seg om mer enn rene kostnadskutt.

Aker Solutions-sjef Luis Araujo varsler kostnadskutt på fem prosent årlig frem mot 2021 - og samlet 20 prosent fra 2017-nivået.I et intervju med TDN Finans understreker han at dette er et effektiviseringsmål, og endring i arbeidsmetoder i tillegg til rene kostnadskutt.- Det er en detaljert plan, og det må være bærekraftige endringer. Vi ser eksempler på at vi produserer utstyr med 50 prosent av timene som ble brukt tidligere, ved å bruke lean-metoden og så videre. Men det viktigste ved programmet har vært interaksjonen med de ansatte, som har innsett at Aker Solutions må bli målestokken i industrien for å bli et vinnende selskap, sier Araujo til nyhetsbyrået på Paretos olje- og offshorekonferanse.Aker Solutions stiger 0,6 prosent til 38,58 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag.Hegnar.no er også til stede på Pareto-konferansen, med en LIVE-sending som startet klokken 12:30. Se sendingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også