Oljeprisene holder seg mer eller mindre uendret onsdag morgen. Tirsdag ettermiddag og kveld steg prisene til sitt høyeste nivå på tre uker.Nå handles Brent-oljen for 53,19 dollar fatet, ned 0,4 prosent, mens prisen var 53,35 dollar fatet ved stengetid på Oslo Børs tirsdag.Prisene stiger etter at produksjonen ved flere store raffinerier er tilbake til samme produksjonskapasitet som før orkan Harvey traff kysten av Texas, melder Bloomberg ifølge TDN Finans.Halvparten av raffineringskapasiteten som stoppet opp under Harvey vil være tilbake innen torsdag, slår Goldman Sachs fast. De mener det vil være positivt for oljemarkedet de nærmeste månedene.Nå er det knyttet spenning til orkanen Irma, som bygger seg opp i Atlanterhavet. -Avhengig av hvor ødeleggende orkanen Irma blir, vil den midlertidig styre retningen til olje- og bensinprisene. Selv om prisene nå reagerer på at raffineriene starter opp igjen, vil Irma presse råolje ned igjen når den nærmer seg Florida, sier analytiker Ahn Yea Ha i Kiwoom Securities til Bloomberg News.