Oslo Børs holder seg i negativt terreng på fredag ettermiddag.Hovedindeksen står i skrivende stund (klokken 12:40) i 745,17 etter en nedgang på 0,30 prosent.Aksjer og egenkapitalbevis er så langt omsatt for 1.477 millioner kroner.Sluttrekorden på 748,81 fra tirsdag denne uken ser dermed ut til å overleve også denne dagen.Intradag all-time high fra samme dag lyder på 749,73.Utviklingen skjer i kjølvannet av et  i går og  tidligere i dag.Rally i euroToneangivende Europa-børser trekker nedover.Britiske FTSE 100 faller 0,3 prosent. Tall fra myndighetene viser at som ventet steg 0,2 prosent i juli, mens kom inn på minus 2,872 milliarder pund. Underskuddet var ifølge Bloomberg ventet til 3,25 milliarder pund.Tyske DAX faller 0,1 prosent etter at overskuddet på handelsbalansen i juli viste seg å være litt mindre enn ventet. Franske CAC 40 er ned 0,25 prosent etter at industriproduksjonen der som ventet steg 0,5 prosent i juli.Euroen holder koken mot dollaren, etter at Den europeiske sentralbanken (ECB) i går  for beslutning om nedtrapping av pengepolitiske stimulanser (QE).EURUSD står fredag ettermiddag i 1,2070, som tilsvarer en styrkelse på 0,4 prosent i dagens handel.- Euroen skyter fart fordi (ECB-sjef Mario) Draghi gjorde det veldig klart at det ikke er et spørsmål om hvis, men når nedtrappingen av QE starter, skriver sjefstrateg for valuta Kathy Lien i BK Asset Management ifølge CNBC i et notat.Blandet i oljeBrent-oljen stiger 0,6 prosent til 54,83 dollar fatet, som er opp fra rundt 54,25 dollar da børsen stengte i går.WTI-oljen faller 0,3 prosent til 48,95 dollar fatet. fra amerikanske energimyndigheter (EIA) viste en lavere råoljeproduksjon enn ventet i forrige uke.- WTI-oljen kan få seg et oppsving ettersom stormene begrenser produksjonen. Amerikanske raffinerier har ikke hentet seg helt inn etter Harvey, sier analytiker Fawad Razaqzada hos futuresmegleren Forex.com til Reuters.Rally i DNODNO utmerker seg blant de mest omsatte, med 2,6 prosent oppgang til 12,4| kroner.I natt norsk tid meldte selskapet om  i Baeshiqa-lisensen i den kurdiske delen av Irak.DNO blir også operatør av lisensen, med en 40 prosent såkalt «paying interest» (32 prosent netto) - det samme som ExxonMobil.Ellers i olje faller Statoil 0,5 prosent til 148,20 kroner, mens Aker BP stiger 0,2 prosent til 148 kroner.Norwegian nedUtslagene blant de mest omsatte er for øvrig beskjedne - begge veier.Yara fortsetter trenden fra i går, og utmerker seg positivt ved å stige 0,2 prosent til 343,80 kroner på høyest volum så langt.Vi tar også med Gjensidige på pluss 0,8 prosent til 134,30 kroner.På minussiden korrigerer Norwegian ned 1,2 prosent til 205,70 kroner etter  på leasingvirksomheten.REC Silicon trekker ned 4,1 prosent til 1,11 kroner.Laksen fallerRelativt sett topper Interoil vinnerlisten, med en oppgang på 24,0 prosent til 3,10 kroner.Oljeselskapet meldte fredag morgen om i Louisiana, USA, men som skal flyttes til Colombia. Samtidig har en .Nærmest følger skadeskutte RenoNorden på pluss 7,7 prosent til 5,20 kroner øre og Siem Shipping på pluss 6,3 prosent til 2,36 kroner.Taperlisten toppes av Seabird Exploration, som trekker ned 14,7 prosent til 56 øre.Oslo Axess-noterte Aega følger nærmest på minus 7,8 prosent til 1,30 kroner, foran Apptix på minus 6,5 prosent til 87 øre.Vi merker oss at lakseaksjene fortsetter nedturen fra i går, og Grieg Seafood utmerker seg ved å falle 1,9 prosent til 78 kroner.Frontline korrigerer ned etter pen oppgang i går, og faller 1,8 prosent til 43,50 kroner.