Golar LNG Partners vedtar utbytte

Penger på konto i vente.

Styret i Golar LNG Partners, med Tor Olav Trøim i spissen, har vedtatt å betale ut et utbytte for 3. kvartal på 0,5775 dollar per aksje, går det frem av en børsmelding.Dette tilsvarer rundt 4,60 kroner, målt i dagens dollarkurs.Utbyttet vil bli utbetalt 14. november til alle som sitter på eiersiden ved stengetid 30. oktober. I tillegg til styreleder Trøim, består styret i Golar LNG Partners blant annet av tidligere Nordea-topp Carl Erik Steen og den tidligere Seadrill-sjefen Alf C. Thorkildsen. Sistnevnte er seniorpartner i HitecVision-systemet.Trøim eier 3,56 prosent av gassrederiet Golar LNG, som igjen eier 31,51 prosent av Golar LNG Partners.Trøim er styreleder også i Golar LNG, og har der med seg både Steen, samt Niels Stolt-Nielsen og Fredrik Halvorsen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også