Saudi-Arabia frykter ikke skiferoljen

Oljemarkedet kan absorbere tilbudet, mener energiminister .

A drilling rig is seen near Kennedy, Texas, Wednesday, May 9, 2012. A UTSA report says South Texas's Eagle Ford Shale oil and gas bonanza supported nearly 48,000 jobs last year while creating overnight boom towns cashing in on a $25 billion economic windfall. The energy rush that started in 2008 mushroomed into nearly 1,700 wells last year.(AP Photo/Eric Gay) Eric Gay
Energi
I forbindelse med Russian Energy Week torsdag, har energiminister i Saudi-Arabia, Khalid Al-Falih, kommentert utviklingen i skiferoljen. - Oljemarkedet kan absorbere skiferoljetilbudet i 2018, sier Al-Falih, ifølge TDN Finans. Videre venter energiministeren at veksttakten til skiferoljen vil vokse proporsjonalt med etterspørselen.Al-Falih mener også ifølge nyhetsbyrået at India har løftet en stor byrde fra Kina knyttet til å drive den globale etterspørselen