Questerre kjøper oljeeiendeler

St. Edouard-brønnen i Quebec, Canada. Questerre. Skifergass.

Questerre kjøper Bakken/Torquay-oljeeiendeler.

Questerre Energy har sluttført oppkjøp av oljeeiendeler i Bakken/Torquay i Antler-området sørøst for Saskatchewan , går det frem av en melding fra selskapet mandag, ifølge TDN Finans.Oppkjøpet har en totalsum på 7,25 millioner kanadiske dollar.Questerre eier etter transaksjonen 100 prosent av eiendelene i området, og selskapets produksjon fra området vil etter anskaffelsen ligge på rundt 450 fat per dag, ifølge en uttalelse fra konsernsjef Michael Binnion.Anskaffede eiendeler inkludere 3D-seismikkdata over området som nå produserer til en verdi rundt 0,77 millioner kanadiske dollar.Effektiv dato for anskaffelsen er 1. oktober 2017.Ellers opplyser selskapet at de denne uken planlegger å levere inn kommentarer til det kanadiske energi- og naturressursdepartementet knyttet til utkastet for hydrokarbonreguleringer. Videre venter Questerre at tilhørende reguleringer vil bli ferdigstilt tidlig 2018, etter at myndighetene har gått gjennom kommentarene innlevert fra interessenter.