Kraftig lagerfall sender oljeprisen opp

Nok et overraskende lagerfall i USA. 

Energi

Statistikk fra American Petroleum Institute viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 6 millioner fat i forrige uke.På forhånd var det ventet et lagerfall på 3,8 millioner fat, ifølge Marketwatch. Bensinlagrene steg med 3,1 millioner fat, mens destillatlagrene steg med 2,8 millioner fat.Oljeprisen stiger i kjølvannet av de nye lagertallene torsdag morgen.I skrivende stund omsettes Brent-oljen for 66,12 dollar fatet etter en oppgang på 0,20 prosent, mens WTI-oljen styrker seg 0,20 prosent til 59,76 dollar fatet. Tradingaktiviteten er imidlertid lav i forkant av nyttårshelgen, skriver Reuters. Torsdag ettermiddag kommer de offisielle lagertallene fra EIA. 

oljeprisen
api
oljelager
usa
Nyheter
Energi