Mener Odfjell Drilling har mer å gå på

DNB Markets øyner ytterligere oppside.

Odfjell Drilling bekreftet etter børsens stengetid torsdag det første oppdraget som følge av avtalen annonsert med Aker BP i november i år.Oppdraget gjelder bruk av riggen Deepsea Stavanger, med oppstart i midten av 2019 og en varighet på 12 måneder.- Samarbeidsavtalen mellom de to selskapene er ment å dekke Aker BPs behov for semi-rigger i en periode på 5+5 år, og avtalen innebærer at Odfjell stiller kapasitet tilgjengelig til markedsmessige betingelser etterhvert som behovene oppstår, skriver DNB Markets i dagens aksjerapport.Odfjell Drilling stiger 2,3 prosent til 36 kroner på Oslo Børs fredag formiddag.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på aksjen med kursmål 40 kroner, og ser dermed en oppside på over 11 prosent fra dagens nivåer.