Nye jobber for Polarcus og Spectrum

Undersøkelser i hhv. Australia og Afrika.

Smoke and fire rise from a high rise building at Marina district in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Aug. 4, 2017. The high-rise residential tower has caught fire in the middle of the night, sending plumes of black smoke into the air and debris falling below. (AP Photo/Kamran Jebreili) Kamran Jebreili
Energi

Polarcus har sikret seg betydelig pre-finansiering og fått tillatelse til å gjennomføre en 3D-seismikkstudie i Australia, går det frem av en børsmelding.Undersøkelsen dreier seg om den komplekse geologien i Vulcan Sub-bassenget.Oppstart av arbeidet ventes i 4. kvartal 2017, og varigheten estimeres til fire uker.De tidligere annonserte Australia-prosjektene vil dermed starte i 2018, og forlenge kampanjen inn i 2. kvartal 2018.Les mer her. Spectrum i AfrikaEllers i seismikk har Spectrum startet en 2D-multiklientstudie offshore Mosambik på vegne av Institute of National Petroleum (INP), og i påvente av kommende lisenstildelingsrunder.Selskapet skriver i en børsmelding at det nye programmet omfatter opptil 19.000 kilometer, og studien gjøres for å komplementere data hentet ut i området rundt Mosambik-kanalen i 2013.De første resultatene vil være tilgjengelig fra 3. kvartal 2018.Studien gjennomføres i partnerskap med WesternGeco, og støttes av finansiering fra industrien.Les mer her.

spectrum
polarcus
seismikk
Nyheter
Energi