Spår knalltall for Aker Solutions

Analytiker ble tatt på sengen.

Aker Solutions varslet onsdag markedet om en milliardkontrakt fra Maersk Drilling for modifikasjon av produksjonsmodulen på jack-upen «Mærsk Inspirer».Kontrakten tok analytiker Tord Aasen Augestad i Arctic Securities på sengen. - Vi hadde ikke denne på radaren vår, og dette er jo åpenbart positivt for selskapet. 4. kvartal ligger an til å bli svært godt for Aker Solutions, og selskapet har et annonsert ordreinntak så langt i perioden på om lag 7,5 milliarder kroner, sier han til TDN Direkt.- Kommer merDagens kontrakt kommer i kjølvannet av Ærfugl-kontrakten og Johan Castberg-kontrakten.Augestad hevder overfor nyhetsbyrået at Aker Solutions er godt posisjonert for flere kontrakter de neste 6-9 månedene.- Det vil komme rundt 20 prosjekter som ganske sikkert kommer i relativt nær fremtid, og vi venter at Aker Solutions vil få en fair andel av disse, sier han til TDN Finans. Aker Solutions stiger 2,3 prosent til 42,96 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også