Kallestad, Gorm

Aker Solutions-analytiker: - En god rapport

- 2018 tegner til å bli et godt år.

Aker Solutions la mandag morgen frem bedre resultater enn ventet i 4. kvartal.Ordreinngangen på 13,4 milliarder kroner overrasket også på oppsiden. Konsensus pekte ifølge TDN Direkt mot 12,1 milliarder kroner.- Egentlig ser alt bra ut her, og sannsynligvis vil man få et oppsving på topplinjen for 2018 totalt. Guidingen for året er litt bedre enn ventet, da 4. kvartal ble sterkt og driver opp basen for inntektene i 2018. Dette er en god rapport, sier analytiker Tord Aasen Augestad i Arctic Securities til nyhetsbyrået.Aker Solutions kunne også fortelle at 17,4 milliarder av den totale ordrereserven på 34,6 milliarder kroner skal utføres i 2018.- Momentet fortsetterAugestad venter ifølge TDN Direkt at det gode momentet i ordreinngangen vil fortsette internasjonalt - og til en viss grad i Norge - i 1. halvår og kanskje inn i 3. kvartal.- Ordreinntaksmessig tegner 2018 til å bli et godt år for subsea-industrien, så jeg er ikke bekymret for utsiktene i forhold til dette, sier analytikeren.Aker Solutions stiger 0,4 prosent til 43,96 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også