50-70 stillinger skal bort når Maersk og Total slås sammen

Total E&P Norge AS vil redusere staben med mellom 50 og 70 stillinger når de slås sammen med Maersk Oil Norway.

Energi

– Både Totals oppkjøp av Maersk Oil og salget av Martin Linge-feltet til Statoil får konsekvenser for organisasjonen og bemanningsbehovet, sier Total E&P Norges kommunikasjonssjef Leif Harald Halvorsen til Aftenbladet.De ansatte i Total E&P Norge ble informert om de planlagte endringene i organisasjonen på et allmøte tirsdag.– Vi prøver å løse overtalligheten ved frivillig avgang. Det vil bli tilbudt sluttpakker. Hva som skjer om vi ikke kommer i mål med frivillig avgang, tar vi stilling til dersom det blir aktuelt, sier Halvorsen.Ifølge Halvorsen er målet å ha en ny, sammenslått organisasjon på plass i midten av juni.(©NTB)

maersk oil
total
Nyheter
Energi