Borr Drilling vurderer å tilby opptil 54.347.827 nye aksjer til kurs 4,60 dollar, går det frem av en børsmelding.Bruttoprovenyet vil i så fall bli 250 millioner dollar.Dette representerer 11,4 prosent av utestående aksjer i selskapet.Skal finansiere oppkjøpPengene skal gå til å finansiere kjøpet av Paragon Offshore, samt generelle selskapsformål.En bindende avtale om, og budperioden går ut 24. mars.Tor Olav Trøim og nærstående selskaper skal tegne seg for 20 millioner dollar.Ubon Partners, som er deleid av styremedlem Fredrik Halvorsen, skal tegne seg for 10 millioner dollar.Toppsjefen går avI forbindelse med Paragon-kjøpet, har styret og Simon Johnson blitt enige om at hans kontrakt som toppsjef termineres.Johnsen skal bistå i integrasjonen av Paragon, men vil etter det forlate selskapet.Samtidig settes Svend A. Maier inn som fungerende toppsjef med umiddelbar virkning.Maier har vært driftsdirektør (COO) i Borr Drilling siden etableringen av selskapet i desember 2016.Siden den gang har selskapet økt sin flåte av høyspesifiserte jack up-rigger fra to til 24.