- DOF er et giret lodd på oljeservice

- Litt «touch and go», sier analytiker.

Hentet fra DOF ASAs hjemmeside.

DOF er blant vinnerne på en stigende Oslo Børs torsdag.Aksjen har vist styrke etter kvartalstallene 23. februar, og stiger nye 2,4 prosent til 81 øre så langt i dagens handel.- Når det kommer til investeringscaset, er det likviditeten i DOF Supply det står på. I DOF Subsea er likviditeten grei, men det er litt «touch and go» i DOF Supply, noe som gjør caset binært, sier Arctic-analytiker Sveinung Alvestad til TDN Direkt.- Et giret loddHan understreker samtidig overfor nyhetsbyrået at den underliggende aktiviteten er i forbedring, og øyner en mye hyggeligere sommersesong etter en tøff vinter.- Aktiviteten er forventet å komme opp i sommerhalvåret og vi ser klare tegn til at bunnen er bak oss. Folk tar et lodd, og selskapet er veldig giret, så hvis du får en liten økning i totalkapitalen slår dette betydelig på egenkapitalen. Så selskapet er et giret lodd på oljeservice, og dermed er nok volatiliteten slik den er, sier han videre.- Vi har sett flere lengre slutninger som også er et positivt tegn på bedring i industrien, fortsetter Alvestad overfor TDN Direkt.