Meglerhus kutter kursmålet i Subsea 7

Salgsanbefalingen står støtt.

Seven Sisters, Subsea 7. Foto: Selskapet
Energi

Macquarie Research kutter kursmålet på Subsea 7-aksjen fra 110 til 102 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering onsdag.Etter et analytikermøte med Subsea 7-ledelsen i London tirsdag velger meglerhuset samtidig å beholde sin underperform-anbefaling på aksjen.Macquarie påpeker at Subsea 7s kjernevirksomhet fremover vil arbeide med kontrakter inngått under oljenedturen, og tviler på konsensus som peker mot økende EBITDA-marginer i 2019.Vil ha forklaringMeglerhuset savner ifølge nyhetsbyrået en forklaring på hvordan selskapet forsøker å differensiere seg fra de andre aktørene i bransjen.Deres prognose er at kjøpene for 450 millioner dollar innen offshore vind i 2017/18 vil kreve 120 prosent av selskapets frie kontantstrøm.Kjøpet av Siem Offshore Contractors er ifølge oppdateringen forklaringen på at kursmålet ble kuttet.Schlumberger-effektMeglerhuset ser ifølge TDN Direkt positivt på samarbeidet med Schlumberger, men ser ingen vesentlig effekt før etter 2019.Subsea 7 faller 0,8 prosent til 113,90 kroner i onsdagens handel på Oslo Børs.

macquarie
subsea 7
schlumberger
oljeservice
Nyheter
Aksjeanalyse
Energi
Aksjeanalyse