- Oljemarkedet er under press

Oljemarkedet er under press, mener investeringsanalytiker.

Utover onsdag ettermiddag falt oljeprisen som følge av oppgang i oljelagrene i USA og fortsatt økt amerikansk oljeproduksjon. Statistikk fra Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viste at lagrene steg med 2,4 millioner fat til 425,9 millioner fat i uken. Ifølge Reuters-konsensus var det derimot ventet at lagrene ville stige med 2,7 millioner fat.Torsdag morgen er Brent-oljen ned 0,28 prosent til 64,40 dollar fatet, mens WTI-oljen omsettes for 61,23 dollar fatet etter en oppgang på 0,13 prosent. Reuters peker ifølge TDN Direkt på at oljeprisen forblir under press som følge av en sesongmessig trend på økende lagernivåer, som i USA har steget til over det femårige snittet på 420 millioner fat.- Oljemarkedet er under press fra stigende USA-produksjon, som igjen steg i forrige uke og ligger nå godt over produksjonsnivået til Saudi-Arabia, sier investeringsanalytiker William O'Loughlin i Rivkin Securities til Reuters.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker