Slik går det med oljeprisen

Stabil oljepris torsdag morgen. 

Energi

Oljeprisen handles stabilt torsdag morgen, og har dermed hentet seg inn igjen etter at EIA publiserte sine lagertall onsdag. Brent-oljen omsettes for 64,84 dollar fatet, ned 0,11 prosent, mens WTI-oljen stiger 0,03 prosent til 60,97 dollar fatet. Tall fra det amerikanske energidepartementet viste at de amerikanske råoljelagrene økte med fem millioner fat til 430,9 millioner fat i uken frem til 9. mars. Ifølge Reuters var det ventet en oppgang på to millioner fat.Tallene viste videre at den amerikanske råoljeproduksjonen økte med 12.000 fat per dag den seneste uken, til 10,381 millioner fat per dag, skriver TDN Direkt.Ifølge IEA ventes det at den amerikanske råoljeproduksjonen vil overstige 11 millioner fat per dag senere i år, noe som vil gjøre landet til verdens største produsent.

oljeprisen
Nyheter
Energi