Oljeprisen er stabil tirsdag, men handles likevel over prisnivået da Oslo Børs stengte mandag da prisene falt i forkant av publiseringen av den månedlige produktivitetsrapporten fra amerikanske energimyndigheter (EIA), skriver TDN Direkt.Brent-oljen er tirsdag morgen ned 0,03 prosent til 64,93 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,11 prosent til 61,29 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 64,48 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.I EIA-rapporten kom det frem at amerikanske myndigheter venter at amerikansk skiferoljeproduksjon vil stige med 131.000 fat per dag i april fra mars, og markedsaktører peker på at produksjonen kan påvirke oljelagrene.- Oljeprisen falt på bakgrunn av bekymringer om at økt amerikansk produksjon kan dytte oljelagrene i USA videre, skriver ANZ Bank ifølge Reuters.Den ventede økningen i produksjonen er vesentlig høyere enn ved forrige måneds publisering, da energimyndighetene ventet en økning på 110.000 fat per dag i mars fra februar-måned.Fokuset rettes nå mot EIAs ukentlige amerikanske oljelagertall som blir publisert onsdag.