Vil gjøre forlenget brønntest

Lundin vil gjøre en brønntest sommeren 2018.

Lundin vil gjøre en brønntest på Alta/Gotha-feltet sommeren 2018, går det frem av en presentasjon fra utviklingssjef Erik Sverre Jensen i Lundin, under Oslo Floating Production Event onsdag, skriver TDN Direkt.- Vi vil gjøre en forlenget brønntest sommeren 2018 i 60 dager og fylle en tanker. Vi vil bruke Leif Eriksson-riggen, som for tiden er i verft, sier han.Etter mislykkede forsøk under fjorårets borekampanje i Barentshavet, har ikke Lundin gitt opp. Selskapet vil fortsette å etterspørre rigger i området.- Vi kommer til å ha mer eller mindre kontinuerlig boring. Vi vil prøve å få til det de neste par årene, så vi kommer nok til å etterspørre rigger i Barentshavet, sier han.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også