Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen faller litt tilbake onsdag morgen.

Energi

Brent-oljen er onsdag morgen ned 0,07 prosent til 73,02 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,06 prosent til 67,66 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 74,86 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Oljeprisen er dermed relativt stabil onsdag morgen, etter at den i går ettermiddag og kveld falt med om lag 1,20 dollar per fat, skriver TDN Finans.Tirsdag nådde oljeprisen toppnivåer en ikke har sett siden sent i 2014, etter at USAs president Donald Trump blant annet sa at atomavtalen med Iran er "sinnsyk".Tradere sier ifølge nyhetsbyrået at gårsdagens fall blant annet var et resultat av gevinstsikring. Videre påpeker de at perioden med overtilbud som begynte i 2014 nå har tatt slutt grunnet tilbudsforstyrrelser og sterk etterspørsel.Ellers viste American Petroleum Institutes (API) seneste undersøkelse, publisert tirsdag kveld, at amerikanske råoljelagrene steg med 1,1 millioner i uken frem til 20. april.

olje
oljeprisen
Nyheter
Energi