I går ble det kjent atpå McDermott International.Betaling er foreslått i kun kontanter, eller med opptil 50 prosent i Subsea 7-aksjer.- Kan fint økeBudet ble lagt inn forrige tirsdag, men ble avslått fredag.- Jeg tror Subsea 7 fint kan øke budet, og at det fortsatt kan være et lønnsomt bud, sier oljeserviceanalytiker Tommy Johannessen i Sparebank 1 Markets til DN.- Strategisk ser det veldig bra ut. Subsea 7 er sterke i en del områder der McDermott ikke er sterke og vice versa, legger han til.Hyller SiemFrederik Lunde i Carnegie er ifølge avisen også svært positiv til budet.- McDermott konkurrerer ofte på pris, mens Subsea 7 har mer teknologi og utstyr. Ved å slå sammen disse selskapene har en åpenbart stor overlapping på kostnader, sier han.- Aksjemarkedet er ofte redd for at en skal overby. Det har du ikke her fordi Kristian Siem er en veldig sterk og disiplinert hovedaksjonær, fortsetter Lunde overfor DN.