Strateg øyner lavere oljepriser

Oljeprisen ser rødt.

Oljeprisene trekker nedover onsdag ettermiddag.Brent-oljen faller 0,5 prosent til 79,15 dollar fatet, mens WTI-oljen er ned 0,4 prosent til 71,90 dollar fatet.Kilder i OPEC og oljesektoren viser overfor Reuters til en potensiell produksjonsøkning fra OPEC, på bekymringer for Iran og Venezuela, samt et utspill fra Washington om at oljerallyet har gått for langt.- Investorer er bevisste på de kommende samtalene mellom Russland og Saudi-Arabia om de bør se på en kontrollert demping av den høye etterlevelsesgraden i kuttavtalen, skriver ANZ i et notat.- SalgsinteresseUsikkerheten rundt hvor mye amerikanske sanksjoner vil påvirke Irans produksjon, har ifølge nyhetsbyrået fått forvaltere til å ta ned sine beholdninger av råoljefutures og -opsjoner med 10 prosent de siste syv ukene - til sitt laveste nivå i år.- Det ser ut som at enhver bevegelse over 80 dollar trekker til seg salgsinteresse akkurat nå, og det kan potensielt gi en periode med konsolidering, der jeg tror 77,50 eller til og med 75 dollar kan komme i fokus, sier råvarestrateg Ole Hansen i Saxo Bank.- Vi har fortsatt den ikke-kvantifiserbare effekten av USAs sanksjoner mot Iran, legger han til overfor Reuters.


Les også