Sen, som er analytiker i Energy Aspects, var forrige uke i Wien hvor medlemmene i Organisasjonen for oljeproduserende land (OPEC) vedtok å øke oljeproduksjonen.Selv om formålet med avtalen var å dempe veksten i oljeprisen, har prisøkningen fortsatt, og Sen sier til Dagens Næringsliv at hun tror på en ytterligere økning.OPEC ble enige om en økning på en million fat om dagen, og saudiaraberne opplyste at de vil produsere rekordmye olje i juli. Like etter sa USAs president Donald Trump at han vil at alle land skal stoppe import av olje fra Iran.– Selv med rekordproduksjon fra Saudi-Arabia er balansen betydelig strammere nå fordi USA er åpenbart veldig seriøs med å slå hardt ned på Iran, mener Sen.Hun tror det globale oljelageret vil falle med over en million fat om dagen i fjerde kvartal.– Vi kommer til å justere oljeprisanslaget vårt høyere. Vi var allerede en av de mest optimistiske i markedet, sier Sen, som inntil nå har ligget inne med et anslag på 85 dollar fatet for fjerde kvartal.(©NTB)