Equinor fikk napp i Brasil

Er med i vinnende konsortier i dypvannsauksjon.

Energi

Et konsortium av Petrobras, Petrogal, Equinor og ExxonMobil hadde det høyeste budet på Uirapuru-blokken i dypvannsauksjonen i Brasils Campos-basseng torsdag, melder Reuters.Signeringsbonusen lyder på 2,65 milliarder brasilianske real (tilsvarer rundt 680 millioner dollar), og Petrobras benyttet seg av sin fortrinnsrett til å bli med som operatør.Dois Irmaos-blokken ble tildelt et konsortium av Petrobras, Equinor og BP, mens Tres Marias-blokken ble tildelt et konsortium som inkluderer Chevron og Shell. Petrobras har ifølge nyhetsbyrået også bekreftet deltakelse i konsortiet.Ingen bud kom inn på Itaimbezinho-blokken.Total signeringsbonus for de fire blokkene tilbudet i auksjonen ble satt til 3,2 milliarder realer, melder Upstream ifølge TDN Direkt.

brasil
equinor
campos-bassenget
petrobras
exxonmobil
Nyheter
Energi