Kontraktsdryss for SolstadFarstad

Øker ordreboken med over 2.500 fartøydager.

Energi

SolstadFarstad er tildelt flere nye kontrakter som øker ordreboken med over 2.500 fartøydager, går det frem av en børsmelding.Total-eide Maersk Oil North Sea har engasjert fire PSV-er (platform supply vessels) for arbeid på britisk sokkel av Nordsjøen.Sea Tantalus og Far Server skal støtte semiriggen Ocean Valiant i to år fra juni 2018, mens Normand Flipper og Sea Springer skal støtte hook-up og commissioning av Culzean i rundt ni måneder fra juli 2018.BP Egypt hyrer inn PSV-en Sea Spark for ett år, på en kontrakt som starter opp tidlig i juni 2018.Til slutt har Sea Supra og Sea Spear blitt tildelt kontrakter på tre måneder med en ikke-navngitt kunde, med oppstart medio 2018.Hele meldingen her.

solstad farstad
kjell inge røkke
maersk oil
bp
Nyheter
Energi