Nordea er bull på BW Offshore

Ser god verdi.

TommyChia_Singapore
Energi

Nordea Markets ser god verdi i BW Offshore, men mener aksjekursen fortsatt vil svinge fremover, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering.- Vi verdsetter verdien av den nåværende FPSO-flåten til minst 50 kroner per aksje. I tillegg kommer verdien på olje- og gassvirksomheten på Dussafu, som vi konservativt verdsetter til 13 kroner per aksje. Velger BW Offshore å bore ytterligere to brønner i området, anslår vi at verdien kan øke ytterligere 7,50 kroner per aksje, skriver meglerhuset.Nordea mener ifølge nyhetsbyrået at en løsning på Catcher er den neste kursdriveren.BW Offshore stiger 1,2 prosent til 42,50 kroner på Oslo Børs onsdag formiddag.Meglerhuset øyner dermed en oppside i aksjen på 65-66 prosent fra dagens nivåer.

bw offshore
nordea
catcher
dussafu
fpso
oljeservice
Nyheter
Aksjeanalyse
Energi
Aksjeanalyse