Oljeministeren venter enighet

Khalid Al-Falih Minister of Energy, Industry and Mineral Resources of Saudi Arabia attend a news conference after a meeting of the Organization of the Petroleum Exporting Countries, OPEC, at their headquarters in Vienna, Austria, Thursday, Nov. 30, 2017. (AP Photo/Ronald Zak) Ronald Zak

Saudi-Arabias oljeminister venter enighet på Opec-møte.

Saudi-Arabias oljeminister venter at Opec vil komme til en «moderat og fornuftig» enighet under møtet som vil holdes 22. juni, ifølge forexlive.Oljeministeren venter at avtalen vil tilfredsstille oljemarkedet.Videre venter han ikke konflikter med Iran og Venezuela, opplyses det.Han sier videre at han har hørt et forslag om å øke oljeproduksjonen med 1,8 millioner fat per dag fra flere kilder, samt at det er uunngåelig at avtalen innebærer gradvis produksjonsøkning.


Les også