Seadrills timeplan for chapter 11-exit

John Fredriksens riggselskap nærmer seg.

"CF-WESENBERG, CF Wesenberg"
Energi

Seadrill ser for seg en exit fra chapter 11-prosessen i første halvdel av juli 2018, går det frem av en børsmelding sendt ut torsdag kveld.Det nåværende Seadrill vil da bli oppløst, og et nytt selskap med en reorganisert kapitalstruktur vil ta samme navn. Aksjen vil bli notert i Oslo og New York som før, med de samme tickerne.Planen omfatter blant annet konvertering av usikrede obligasjoner for 2,3 milliarder dollar og mer enn én milliard dollar i nybyggforpliktelser.I tillegg kommer et betydelig innslag av ikke-likviderte garantiobligasjoner og over 250 millioner dollar i usikrede rente- og valutaswaper.Hele meldingen her.Seadrill endte uendret på 0,439 dollar i gårsdagens handel i New York.Les også: Fredriksen & co. har 51 milliarder i gjeld

seadrill
restrukturering
chapter 11
rigg
Nyheter
Energi