Pandion Energy med oppkjøp i Nordsjøen

Blir lisenspartner med MOL Norge, Lundin og Wintershall i Nordsjøen.

Pandion Energy har inngått en avtale med Wintershall Norge om å kjøpe en eierandel på 10 prosent i lisens 820S i Nordsjøen, ifølge en melding fra selskapet.Lisenesen ligger i blokkene 25/7 og 8, nord-nordvest for Balder- og Ringhorne-feltene.Operatør på lisensen er MOL Norge med en eierandel på 40 prosent.Øvrige partnere er Lundin med 30 prosent og Wintershall som etter nevnte transaksjon vil eie 20 prosent av lisensen.Det er planlagt boringen av en letebrønn i 2019.- Med oppkjøpet av en 10 prosents eierandel i PL 820S, er vi henrykte over å kunne annonsere vår første "farm-in" i en letelisens med en fast brønnforpliktelse, sier konsernsjef Jan Christian Ellefsen i Pandion Energy.- PL 820S representerer en attraktiv letemulighet som passer bra med vår strategi om å være aktiv i alle faser fra leting til produksjon, sier han.Transaksjonen er betinget av nødvendige godkjennelser.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også