Petroleumslov trer i kraft

Petroleumsloven trer i kraft i Quebec.

Myndighetene i Quebec i Canada har annonsert at petroleumsloven «Petroleum resource act» vil tre i kraft, skriver Questerre Energy mandag, ifølge TDN Direkt.Selskapet skriver at myndighetene har annonsert at de vil håndheve reguleringer som inkluderer restriksjoner på olje- og gass-aktivitet og fracking.Disse restriksjonene er ifølge Questerre «ultra vires» og overskrider myndighetenes autoritet, og møter ikke myndighetenes grønnbok for sosial godkjenning, skriver nyhetsbyrået.På dette grunnlaget vil Questerre bestride gyldigheten i restriksjonene, og kreve at de settes til side innen 15 dager etter at myndighetene offentliggjør dem i sin publikasjon, skriver Questerre.«Selskapet venter at pilot-aktiviteter vil bidra til å gjøre endringer for en bedret effektivitet», heter det.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også