Er bull på Polarcus

Fearnley ser pen oppside. Men det er det ikke alle som gjør.

Smoke and fire rise from a high rise building at Marina district in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Aug. 4, 2017. The high-rise residential tower has caught fire in the middle of the night, sending plumes of black smoke into the air and debris falling below. (AP Photo/Kamran Jebreili) Kamran Jebreili

Clarksons Platou nedgraderer Polarcus fra kjøp til nøytral, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering.Kursmål står i 2,10 kroner.- Polarcus rapporterte betydelig økende anbud- og investeringsaktivitet, noe som støtter vårt positive markedssyn om at etterspørselen etter seismikkdata vil bedre seg vesentlig årene fremover. Men vi finner fortsatt slakk i fartøystilbudsiden, og vi frykter at flere enheter i kaldt opplag er klare til å gå inn i markedet igjen, skriver meglerhuset ifølge nyhetsbyrået.Analytikerne tenker spesielt på den seneste WesternGeco-transaksjonen.Ser pen oppsideSamtidig har Fearnley Securities gjenopptatt dekning av Polarcus med kjøpsanbefaling og kursmål 2,70 kroner, går det ifølge TDN Direkt av en sektoroppdatering tirsdag.- Som en lavkost-operatør i en substansiell finansiell posisjon og med operasjonell giring, ser vi på Polarcus som attraktivt posisjonert i et forbedret seismikkmarked, skriver meglerhuset.Polarcus faller 1,4 prosent til 1,99 kroner på Oslo Børs tirsdag formiddag.Fearnley ser dermed en oppside i aksjen på rundt 36 prosent fra dagens nivåer.